Cutler Pulzus Fitness – Tatabánya

Nagyjából 7-8 évvel ezelőtt kezdtünk neki a közös munkának Csabiékkal. Háromszor újult meg a weboldal ez idő alatt és rengeteg nyomdai anyag készült. Az edzőterem költözésével és megújulásával egy időben elkezdtük az új grafikai anyagok és weboldal megtervezését.

pulzus fitness - weboldal készítés
pulzus fitness - weboldal készítés
pulzus fitness - weboldal készítés
pulzus fitness - weboldal készítés
pulzus fitness - weboldal készítés

Hosszú évek óta együtt dolgozunk Zoliékkal a grafikai anyagainkon. Edzőtermünk teljes megújulásával természetesen minden grafikai anyagunk megújult, beleértve weboldalunkat is. Utóbbit egyébként harmadjára újítottuk meg az elmúlt 10 évben. Grafikai anyagból sosem elég! Közös munkánk során a közel 1500 m2 alapterületű termünk összes falára tucatnyi óriás plakát, falmatrica készült de emellett ajándékkártya, moziplakát, hűtőmatrica és még számtalan nyomdai anyag került megtervezésre és kivitelezésre. Régi kapcsolat a miénk és mivel maximálisan elégedett vagyok így ha rajtam múlik a továbbiakban is együtt fogunk dolgozni!

Jenei Csaba

tulajdonos, Cutler Pulzus Fitness

Ingyenes tanácsadás és kapcsolatfelvétel

Ha csak kérdezni szeretnél, vagy tanácsot kérni akkor az alábbi üzenetküldő használatával bátran vedd fel velem a kapcsolatot! Írj nekem pár sort, azonnal válaszolok!

CreativeOn logó

Vágjunk bele!

Munkaidőben keress bátran ha azonnali választ szeretnél kapni kérdéseidre! Segítek!

Weboldal készítés róka