Cutler Pulzus Fitness – Tatabánya

Nagyjából 7-8 évvel ezelőtt kezdtünk neki a közös munkának Csabiékkal. Háromszor újult meg a weboldal ez idő alatt és rengeteg nyomdai anyag készült. Az edzőterem költözésével és megújulásával egy időben elkezdtük az új grafikai anyagok és weboldal megtervezését.

Hosszú évek óta együtt dolgozunk Zoliékkal a grafikai anyagainkon. Edzőtermünk teljes megújulásával természetesen minden grafikai anyagunk megújult, beleértve weboldalunkat is. Utóbbit egyébként harmadjára újítottuk meg az elmúlt 10 évben. Grafikai anyagból sosem elég! Közös munkánk során a közel 1500 m2 alapterületű termünk összes falára tucatnyi óriás plakát, falmatrica készült de emellett ajándékkártya, moziplakát, hűtőmatrica és még számtalan nyomdai anyag került megtervezésre és kivitelezésre. Régi kapcsolat a miénk és mivel maximálisan elégedett vagyok így ha rajtam múlik a továbbiakban is együtt fogunk dolgozni!

Jenei Csaba

tulajdonos, Cutler Pulzus Fitness

Ingyenes tanácsadás!

Ha csak kérdezni szeretne, vagy tanácsot kérni akkor az alábbi üzenetküldő használatával bátran vegye fel velünk a kapcsolatot! Írjon nekünk pár sort, azonnal válaszolunk!

15 + 11 =

CreativeOn logó

Elérhetőségeink

Creative Web Studio Kft.

2800 Tatabánya
Hadsereg u. 141.

Azonnali elérhetőség:
(H - P: 08:00 - 19:00, Sz: 08:00 - 12:00)


+36 30 457 07 40

Weboldal készítés róka